آیا میدانستید که با راه اندازی خط تولید نان بستنی، میتوانید از صادرات نان بستنی کسب درآمد کنید؟!؟ نان بستنی یکی از پرطرفدارترین نانهای فانتزی تولیدی است. این نان علاوه بر طعم لذیذ و دلنشین، از تردی خاصی نیز برخوردار است. لذا استفاده از آن در کنار بستنی، طعمی فراموش نشدنی و لذت بخش را برای شما به همراه خواهد داشت. استفاده از این نان نه تنها در کشور ما با محبوبیت بسیار زیادی مواجه است، بلکه در کشورهای دیگر نیز محبوب است. از این نان در بسیاری از کشورهای مختلف برای طعم دهی به بستنی استفاده خواهد شد.
نان بستنی میتواند به نوعی پوشش لذت بخش و خوش طعم بستنی به شمار برود. امروزه با توجه به مقولهی صادرات این نان و کسب درآمد قابل توجه، بسیاری از افراد به دنبال راهکارهای مناسب برای راه اندازی خط تولید نان بستنی هستند. اما برای اینکه بتوان در این حیطه به موفقیتهای بزرگ دست یافت، چه باید کرد؟!
کسب درآمد با صادرات نان بستنی:
امروزه در کشور ما خطوط تولیدی بسیار مرغوب و شایستهای در حال تولید نان بستنی هستند. این نوع از نانها از کیفیت بسیار برجسته و همچنین قیمت بسیار مناسبی برخوردار میباشند. لذا بسیاری از کشورهای همسایه با توجه به طعم لذت بخش و همچنین قیمت ایدهآل این نانها، اقدام به خرید آنها خواهند نمود. از این رو امروزه شاهد افزایش صادرات این نان در بازارهای رقابتی خواهیم بود.
در این صورت بسیاری از تولید کنندگان داخلی با صادرات نان بستنی میتوانند به درآمدهای چشمگیری دست یابند. با افزایش صادرات به کشورهای مختلف، علاوه بر کسب درآمد، میتوانید بر روی چرخهی اقتصادی کشور نیز نقش بسزایی داشته باشید. با در نظر گرفتن افزایش صادرات این محصول، بسیاری از افراد اقدام به بهره برداری از خطوط تولیدی نان بستنی نمودهاند. برای راه اندازی این کسب و کار مفید، توجه به برخی از پارامترها، بسی ضروری خواهد بود.
راه اندازی خطوط تولیدی برای صادرات نان بستنی:
با راه اندازی خط تولید نان بستنی، میتوانید از مزایای فوق العادهی صادرات آن نیز بهرهمند گردید. در این خط تولیدی میتوانید با کمترین میزان هزینه، از درآمد چشمگیر و قابل توجهی برخوردار شوید. شاید این سوال نیز برای شما پیش آید که چگونه میتوان در این مسیر تولیدی به کسب درآمد قابل توجه، دست یافت.
شرکت آذر اندیشان طراح با همراهی و ارائهی مشاورههای دقیق در زمینهی راه اندازی خطوط تولیدی نان بستنی، میتواند شما را برای دستیابی به مسیرهای پر پیچ و خم موفقیت، همراهی نماید. با بهره برداری از دانش کاربردی در زمینهی راه اندازی خط تولیدی میتوانید به بهترین مزایا دست یابید. همراه ما باشید تا از نکات هوشمندانه برای موفقیت در بازارهای صادراتی این نوع از محصولات مطلع گردید.
به کدام کشورها صادرات نان بستنی صورت میگیرد ؟
صادرات نان بستنی به عنوان یکی از صنایع غذایی رو به رشد، به دلیل تقاضای بالا و علاقه مردم به این محصول در کشورهای مختلف جهان به عنوان یک فرصت کسب و کار جذاب در نظر گرفته میشود. از آنجایی که نان بستنی یک خوراکی شیرین و خوشمزه است، تولید آن در کشورهایی با شرایط اقلیمی گرم و تابستانی خصوصاً جذابیت بیشتری پیدا میکند.
با وجود اینکه تولید نان بستنی در کشورهای مختلف از جمله ایران انجام میشود، اما با صادرات آن به کشورهای دیگر، میتوان درآمد بالایی کسب کرد. این محصول باعث جذب توریستهای بیشتر به کشورها و افزایش درآمد ارزی در کشور میشود. برای صادرات نان بستنی به کشورهای دیگر، ابتدا باید استانداردهای لازم را برای تولید نان بستنی بر اساس قوانین بین المللی مربوط به غذا رعایت کرد. سپس باید به دنبال بازارهای مستقر و پتانسیل صادرات به کشورهای دیگر باشید.
بازار هدف برای صادرات نان بستنی میتواند کشورهایی با بازار خرده فروش قوی و تقاضای بالا برای محصولات شیرین و خوشمزه باشند. این کشورها ممکن است به دلیل شرایط اقلیمی خود قادر به تولید نان بستنی نباشند یا ممکن است به دنبال افزایش تنوع محصولات خود باشند. در این حوزه، کشورهایی مانند کانادا، آمریکا، اروپا، آفریقا، خاورمیانه و آسیا میتوانند به عنوان بازارهای هدف برای صادرات نان بستنی در نظر گرفته شوند.
نکات مهم برای موفقیت در صادرات نان بستنی:
1.استفاده از خطوط تولیدی مطلوب و باکیفیت: اولین و مهمترین گام برای دستیابی به موفقیت در زمینهی صادرات نان بستنی، استفاده از خطوط تولیدی مناسب است. با بهره برداری از خطوط تولیدی شایسته، نه تنها میتوانید کیفیت محصولات تولیدی خود را افزایش دهید، بلکه شاهد مزایای دیگری هم خواهید بود. مزایایی از جمله:
- سرعت در تولید
- سهولت در تولید
- کاهش هزینههای تولید
- کاهش استفاده از نیروهای انسانی و …
از جمله مزایای استفاده از خط تولیدی شایسته به شمار میروند. برای اینکه بتوانید یک خط تولیدی مناسب را راه اندازی کنید، از مشاورههای استوک پلاست استفاده کنید.
2.استفاده از متریالهای تولیدی مرغوب: از دیگر نکات طلایی و مهم برای موفقیت در صادرات نان بستنی، استفاده از متریالهای بسیار مرغوب و باکیفیت است. متریالهای درجه یک و مرغوب میتوانند محصولات با کیفیتی را در بر داشته باشند. استفاده از متریالهای درجه یک علاوه بر افزایش کیفیت نان تولیدی، مقاومت و طعم لذت بخش آن را نیز افزایش خواهد داد.
3.استفاده از دستگاههای مناسب و ایدهآل: امروزه شاهد انواع دستگاههای تولید کننده نان بستنی هستیم. هر کدام از این دستگاهها با تکیه به دانش و فناوریهای نوین طراحی و تولید شدهاند. برخی از این دستگاهها به صورت مکانیکی و برخی دیگر به صورت اتوماتیکی مورد استفاده قرار گرفتهاند. دستگاههای تمام اتوماتیک به جهت برخورداری از مزایای فوق العاده، گزینهی مناسبی برای راه اندازی خطوط تولیدی بزرگ به شمار میروند.
نان بستنی به عنوان یکی از خوراکیهایی که در دورهی تابستان مصرف بسیار زیادی دارد، میتواند یکی از محصولات قابل صادرات در صنعت غذایی باشد. در واقع، تولید و صادرات نان بستنی در کشورهایی با آب و هوای گرم، میتواند یک فرصت عالی برای کسب درآمد باشد.
برای شروع فرآیند صادرات نان بستنی، ابتدا باید بازار هدف خود را شناسایی کنید. مثلاً، در صورتی که قصد دارید به یک کشور دارای آب و هوای گرم صادرات کنید، باید بازار و محصولات مشابه در آن کشور را بررسی کرده و نیازهای آن بازار را درک کنید.
بعد از شناسایی بازار هدف، باید تولید و بستهبندی محصول را طبق نیاز بازار هدف انجام داد. بهتر است قبل از شروع تولید، قوانین و مقررات صادراتی کشور مورد نظر را بررسی کنید و محصول خود را با آن تطابق دهید.
در مرحله بعد، باید بستهبندی مناسبی برای محصول خود انجام دهید. بستهبندی مناسب به معنای جلوگیری از خراب شدن محصول در طول حمل و نقل و حفظ کیفیت محصول است. بستهبندی باید در سطح بینالمللی قابل قبول باشد و به شیوهای انجام شود که به زیبایی و علاقهمندی مشتریان کمک کند.
در نهایت، باید با شرکتهای صادرکننده و بازاریابی تماس بگیرید و قراردادهای صادراتی را امضا کنید. همچنین، باید تمام مدارک و مجوزهای لازم را برای صادرات به دست آورید و رعایت قوانین و مقررات صادراتی را به دقت انجام دهید
دستگاههای مناسب برای راه اندازی خطوط تولیدی را بشناسید:
همانطور که ذکر شد امروزه شاهد انواع دستگاههای تولید کنندهی انواع نان بستنی خواهیم بود. دستگاههای مکانیکی از جمله دستگاههایی هستند که در کنار عملیات مکانیکی، فعالیتهای انسانی را نیز در بر دارند. اما دستگاههای اتوماتیک و نیمه اتوماتیک از جمله دستگاههایی هستند که مداخلات انسانی در آنها وجود نداشته و یا اگر وجود دارد، در حد بسیار کمی است. اغلب شرکتهای تولید کنندهی بزرگ، با توجه به حجم بسیار بالای تولید در طی روز، اقدام به استفاده از دستگاههای نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک خواهند نمود.
در مقابل اغلب تولیدکنندگان نوپا و شرکتهای کوچک، اقدام به بهره برداری از دستگاههای مکانیکی خواهند نمود. در این صورت میتوانند با پرداخت هزینههای بسیار کم و ناچیز، از منبع درآمد قابل توجهی برخوردار گردند.
با استفاده از دستگاههای مناسب در خط تولید نان بستنی، میتوان علاوه بر کاهش هزینهها، شاهد افزایش میزان تولید نیز بود. این دستگاهها قابلیت تولید تعداد بسیار زیادی نان در طی روز را در بر خواهند داشت. لذا برای بهره برداری مطلوب فقط کافیست که دستگاه مناسب را شناخته و با توجه به نیاز خود و بازارهای داخلی و خارجی، اقدام به بهره برداری از آنها نمود.
جمع بندی:
با استقبال بسیاری از کشورهای خارجی اعم از: کشورهای همسایه، شاهد افزایش میزان تولید و صادرات نان بستنی خواهیم بود. با این افزایش میزان تولید، میتوان به راحتی از درآمدهای قابل توجه بهره برداری نمود. برای اینکه بتوانید در این خط تولیدی با مسیرهای موفقیت آشنا شده و به راحتی این مسیرها را طی کنید، از مشاوره استفاده کنید. با دریافت مشاورههای دقیق از افراد ذی صلاح میتوانید در کمترین زمان ممکن، شاهد افزایش میزان سود و درآمد خود باشید.
آیا یک مشاورهی دقیق و هوشمندانه سراغ دارید؟! پیشنهاد ما به شما استفاده از خدمات شگفت انگیز شرکت آذر اندیشان طراح است. کادر مجرب، متخصص و کارآزموده در این شرکت، میتوانند در شناخت بازارهای خارجی و استفاده از صادرات نان، نقش موثری داشته باشند. با این مشاورههای دقیق، از صادرات سودمند لذت ببرید.
صادرات نان بستنی هم جز تولیداتی است که دلالی در تولیدات ایران هم شامل آن می شود و دلال های بسیار زیادی در این حوزه فعالیت دارند و تقریبا می توان گفت که بیش از 90 در صد صادرات آن به دست دلال ها صورت می گیرید .